Abonamente

Abonamente Pro-Working
(40 ore/luna)


Abonament care asigura inchiriere spatiu birou dotat cu monitor, laptop, acces la toate echipamentele tehnologice achizitionate, apartenenta si participarea la grupuri de lucru din domeniul specific de specialitate al abonatului. Asigura accesul la locul de recreatie, biblioteca.

Abonamente Co-Working
(40 ore/luna)


Abonament care asigura inchiriere spatiu birou dotat cu monitor, laptop, acces la toate echipamentele tehnologice achizitionate apartenenta si participarea la grupuri de lucru mixte. Asigura accesul la locul de recreatie, biblioteca.

Abonamente One-Office
(40 ore/luna)


Abonament care asigura inchiriere birou privat dotat cu monitor, laptop, acces la toate echipamentele tehnologice achizitionate, la locul de recreatie, biblioteca.

Abonamente Hot-Desking
(20 ore/luna)


Abonament cu program de activitate redus care asigura accesul la o statie de lucru in regim pro-working, co-working sau one-office, precum si acces la
locul de recreatie si biblioteca.

Abonament Student – Newvie
(20 ore/luna)


Abonament dedicat studentilor care le ofera acestora posibilitatea de a se asocia grupurilor de lucru existente. Abonamentul asigura inchiriere spatiu birou dotat cu monitor, laptop, acces la toate echipamentele tehnologice achizitionate in regim pro-working sau co-working, accesul la locul de recreatie, biblioteca.

Abonamente One-Day-Pass
(8 ore/luna)


Abonament pentru o zi (8 ore) care asigura accesul la o statie de lucru in regim pro-working, co-working sau one-office, precum si acces la locul de recreatie si biblioteca.

Logo
Sediu

Str. Somesului nr.3 ap.3
Sibiu, Romania
M: +40 774 698 693