Cui ne adresam
Liberii intreprinzatorii pot beneficia de oportunitatea de a colabora cu profesioniști din domeniul lor si arii de specialitate complementare in scopul imbunatatirii serviciilor oferite, a schimbului de experienta, precum si a stabilirii de relatii profesionale aventajoase pe termen lung.
Studentii au posibilitatea de a gasi in acest spatiu colaborativ oportunitatea de a interactiona cu experti, profesionisti, antreprenori si liberi intreprinzatori, astfel incat sa deprinda cunoștintele si abilitatile necesare pentru a activa in domeniul de specialitate vizat.
Organizatiile non-profit si asociatiile de pe piata sibiana pot oferi  membrilor si voluntarilor veniti din medii internationale un loc stimulativ si creativ, un spatiu auto-motivant si tehnologie de comunicare moderna.
Intreprinzatorii Mici si Mijlocii (IMM) de pe piata locala pot accesa acest tip de spatiu de lucru pentru a reduce cheltuielile fixe pe perioada in care inca iși definitiveaza produselesi planurile de crestere si dezvoltare.
Companii multinationale cu profil tehnologic, fintech sau e-commerce de pe piata nationala si chiar internationala pot considera acesta optiune pentru a raspunde cerintelor de construire birouri in locatii multiple.
Companiile multinationale pot lua in vedere acest spatiu pentru programe alternative de stimulare a implicarii angajatilor lor in programe informale de formare, inovare, inter-relationare si colaborare.
Societatile comerciale de dimensiuni mari pot utiliza acest tip de spatiu ca alternativa temporara in cazul extinderii activitatilor, fara a compromite calitatea spatiului si satisfactia angajatilor cu locul de munca.
Logo
Sediu

Str. Somesului nr.3 ap.3
Sibiu, Romania
M: +40 774 698 739